Ongestoord werken

Routebeschrijvingen

1 – Heemparkhuisje Jac. P. Thijssepark

Prinses Irenelaan 4a (ingang naast Prinses Irenelaan 4)
1182 BJ Amstelveen

Naast Prinses Irenelaan 4 het park inlopen, na 50 meter ligt het huisje aan je linkerhand. S.v.p. parkeren op de weg naast het park (niet voor de huizen)

2 – Heemparkhuisje De Braak
Parkeren ter hoogte van Amsterdamseweg 284. Tussen Amsterdamseweg 284 en 286 (tegenover de Johannes Kapel) park ‘De Braak’ inlopen.

Bij de eerste splitsing rechtdoor. Bruggetje over. Bij eerstvolgende splitsing eerste afslag naar links. Na ongeveer 100 meter ligt het Heemparkhuisje aan je linkerhand.

3 – Heemparkhuis Vogeleiland
vanuit Amsterdam: A10 afslag VU S108. Bij de stoplichten aan het eind van de afslag: linksaf de Amstelveenseweg op. Bij kruispunt Van Nijenrodeweg bij de stoplichten rechts, het Amsterdamse Bos in. Volg de weg langs de Bosbaan (het water aan uw rechterhand). Deze weg blijven volgen. Na ca. 4 km ligt aan uw linkerhand Parkeerplaats Groot Kinderbad.

Typ in uw navigatiesysteem Nieuwe Meerlaan 9 (LET OP! DAAR IS HET NIET). U passeert dan vlak voor uw bestemming de juiste parkeerplaats Groot Kinderbad (vanaf de Bosbaan kant komende).

In het midden van de parkeerplaats loopt u rechtdoor het bospad in. Bij de splitsing ongeveer 200 meter over het fietspad naar rechts lopen richting Vogeleiland. Voordat u het Vogeleiland opgaat, ligt de Heem Locatie aan uw linkerhand.

4 – Heemparkhuis De Bosbaan
Vanuit Amsterdam: A10 afslag VU S108. Bij de stoplichten aan het eind van de afslag: linksaf de Amstelveenseweg op. Bij kruispunt Van Nijenrodeweg bij de stoplichten rechts, het Amsterdamse Bos in. Volg de weg langs de Bosbaan (het water aan uw rechterhand). Deze weg blijven volgen. Na ca. 2 km ligt aan uw rechterhand een parkeerplaats.

Typ in uw navigatiesysteem Bosbaanweg, Amstelveen.

In het midden van de parkeerplaats loopt u richting de Bosbaan. U ziet dan een groen hek. Loop door het hek en volg het pad langs de starttoren. U heeft uw bestemming bereikt.

Hieronder gezien vanuit de aanrijdroutes Amsterdam of Schiphol-Oost twee plattegronden en een afbeelding van het huisje.

Groen presenteren