Randwijcklaan (max. 20 personen)

De Heem Locatie Randwijcklaan is een monumentaal huisje en speelt een bijzondere rol in de geschiedenis van Amstelveen. Dit gebouw is in 1930 gebouwd als wijkgebouw van de hervormde kerk, naar ontwerp van architect F.A. Warners. Op 13 oktober 1931 werd het pand feestelijk in gebruik genomen en in 1938 werd het gebouw ingezet als synagoge. Gemoderniseerd maar met behoud van alle charme, is de locatie nu beschikbaar voor vergaderingen; geschikt voor groepen tot en met 20 personen.

De huurprijzen zijn inclusief koffie, thee en alle technische faciliteiten: wifi, beamer met groot scherm en flip-over, met de benodigde stiften.

Faciliteiten

  • Keuken
  • Toilet
  • Garderobe
  • Beamer
  • Flipover
  • WiFi
  • Gratis parkeren in de omgeving (kleine wandeling noodzakelijk)

Tarief: € 275,-

per dagdeel, bij boeking van meerdere aaneengesloten dagdelen. Prijs is exclusief 21% BTW.


Tarief: € 302,75

per dagdeel, bij boeking van 1 los dagdeel. Prijs is exclusief 21% BTW.

Dagdelen zijn:
Ochtend van 8:00 tot 12:30 uur
Middag van 13:00 tot 17:30 uur
Avond van 18:00 to 24:00 uur

Foto’s

Routebeschrijving

Met de auto:

Typ in je navigatie of Google ‘Randwijcklaan 13, Amstelveen’.

We raden je aan om te parkeren bij de Emmakade of aan de Amsterdamseweg, aangezien je hier de gehele dag (gratis) kan blijven staan. Wel is het zo dat het vanaf daar ongeveer 10 minuutjes lopen is naar de locatie. In de buurt van de Randwijcklaan 13 zijn genoeg andere parkeermogelijkheden, alleen is de kans groot dat je hier maar maximaal 2 uur mag staan (zowel betaald als met blauwe schijf).

Met het OV:

Er zijn twee bushaltes die dichtbij de locatie liggen, namelijk de Graaf Florislaan en de Kalfjeslaan. Allebei de haltes liggen op ongeveer 5 minuten loopafstand van de locatie.

Plan de route via Google Maps