Vogeleiland (max. 24 personen)

Bij het best bewaarde geheim van het Amsterdamse Bos, het Vogeleiland, staat een heerlijk huis. Waar voorheen de kinderen uit de omgeving biologie lessen kregen is nu een vergaderruimte gecreëerd voor 24 personen. Zelfs tot 75 personen is mogelijk wanneer de buitenruimte wordt ingezet. De inspiratiebron van dit huis is de kachel van Picasso! Waar de beroemde kunstenaar vroeger zijn atelier mee verwarmde verwarmt deze nu het gezelschap in het huis. Diverse op Picasso geïnspireerde details zijn in het huis terug te vinden.

Dit huis is geschikt voor 24 personen.

De huurprijzen zijn inclusief koffie, thee en alle technische faciliteiten: wifi, beamer met groot scherm en flip-over, met de benodigde stiften.

Faciliteiten

  • Keuken
  • Toilet
  • Garderobe
  • Beamer
  • Flipover
  • WiFi
  • Gratis parkeren in directe omgeving

Tarief: € 385,-

per dagdeel, bij boeking van meerdere aaneengesloten dagdelen. Prijs is exclusief 21% BTW.


Tarief: € 423,50

per dagdeel, bij boeking van 1 los dagdeel. Prijs is exclusief 21% BTW.

Dagdelen zijn:
Ochtend van 8:00 tot 12:30 uur
Middag van 13:00 tot 17:30 uur
Avond van 18:00 to 24:00 uur

Foto’s

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam:
 A10 afslag VU S108. Bij de stoplichten aan het eind van de afslag: linksaf de Amstelveenseweg op. Bij kruispunt Van Nijenrodeweg bij de stoplichten rechts, het Amsterdamse Bos in. Volg de weg langs de Bosbaan (het water aan uw rechterhand). Deze weg blijven volgen. Na ca. 4 km ligt aan uw linkerhand Parkeerplaats Groot Kinderbad.

Typ in uw navigatiesysteem Nieuwe Meerlaan 9.
U passeert dan vlak voor uw bestemming de juiste parkeerplaats Groot Kinderbad (vanaf de Bosbaan kant komende).

In het midden van de parkeerplaats loopt u rechtdoor het bospad in. Bij de splitsing ongeveer 200 meter over het fietspad naar rechts lopen richting Vogeleiland. Voordat u het Vogeleiland opgaat, ligt het Heemparkhuis aan uw linkerhand.

Plan de route via Google Maps