Thamerkerk (max. 150 personen)

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Amstelveen bieden wij je ‘De Parel aan de Amstel’ aan: Heem Locatie Thamerkerk. Deze perfect gerestaureerde voormalige kerk is gebouwd in 1834 en natuurlijk een Rijksmonument. Het gebouw is als een kameleon, het past zich aan aan de groep die er gebruik van maakt. Zo is het geschikt voor trouwerijen en feestjes tot 200 personen, congressen tot 150 personen (zittend) maar ook prima passend voor vergaderingen en bijeenkomsten van kleinere groepen. Door de sfeer in het gebouw is het er altijd knus en warm.

Faciliteiten

  • Keuken
  • Toilet (ook invalidentoilet
  • Garderobe
  • Beamer
  • Flipovers
  • WiFi
  • Gratis parkeren in de omgeving

Tarief: € 550,-

tot 25 personen, per dagdeel, bij boeking van meerdere aaneengesloten dagdelen. Prijs is exclusief 21% BTW. Bel ons daarom voor meer informatie.


Tarief: € 605,-

tot 25 personen, per dagdeel, bij boeking van 1 los dagdeel. Prijs is exclusief 21% BTW. Bel ons daarom voor meer informatie.


Tarief: € 695,-

vanaf 25 personen, per dagdeel, bij boeking van meerdere aaneengesloten dagdelen. Prijs is exclusief 21% BTW. Bel ons daarom voor meer informatie.


Tarief: € 750,-

vanaf 25 personen, per dagdeel, bij boeking van 1 los dagdeel. Prijs is exclusief 21% BTW. Bel ons daarom voor meer informatie.

Dagdelen zijn:
Ochtend van 8:00 tot 12:30 uur
Middag van 13:00 tot 17:30 uur
Avond van 18:00 tot 24:00 uur
In het geval je eerder wilt beginnen of later wilt eindigen, worden de extra uren naar rato berekend

De Thamerkerk is bij uitstek geschikt voor verschillende activiteiten zoals vergaderingen, congressen maar ook trouwerijen. Meer informatie over onze tarieven is hier te vinden:

Tarieven voor trouwerijen en andere feestelijkheden

Staat uw activiteit er niet bij of er is een vraag, neem dan contact met ons op!

Foto’s

Routebeschrijving

Typ in je navigatie Amsteldijk-Noord 1 in Uithoorn. Wij adviseren je aan te rijden via de Amsteldijk. Gewoon omdat dat een heel mooie route is.

Plan de route via Google Maps