De Oeverlanden (max. 20 personen)

Het prachtige natuurgebied De Oeverlanden is gelegen aan ‘De Nieuwe Meer’ in Amsterdam West. Hier kun je gebruik maken van een goed verborgen locatie met uitzicht over het water en met zicht op het Amsterdamse Bos. Op een steenworp afstand van de Zuidas vind je hier een oase van rust. Het houten huis is energie neutraal door een warmtepomp en zonnepanelen en natuurlijk van alle gemakken voorzien.

De huurprijzen zijn inclusief koffie, thee en alle technische faciliteiten: wifi, beamer met groot scherm en flip-over, met de benodigde stiften.

Faciliteiten

  • Keuken
  • Toilet
  • Garderobe
  • Beamer
  • Flipover
  • WiFi
  • Gratis parkeren in de omgeving (kleine wandeling noodzakelijk)

Tarief: € 330,-

per dagdeel, bij boeking van meerdere aaneengesloten dagdelen. Prijs is exclusief 21% BTW.


Tarief: € 363,-

per dagdeel, bij boeking van 1 los dagdeel. Prijs is exclusief 21% BTW.

Dagdelen zijn:
Ochtend van 8:00 tot 12:30 uur
Middag van 13:00 tot 17:30 uur
Avond van 18:00 to 24:00 uur

Foto’s

Routebeschrijving

Met de auto:

Typ in je navigatie of Google ‘Jachthaven Onklaar Anker’ of de kruising Anton Schleperspad / Riekerweg.

Parkeren indien plaats bij de jachthaven. Dan via het fietspad lopen naar NME Centrum de Oeverlanden. Na 100 meter lopen vind je het huis aan je linkerhand.

Indien geen parkeerplaats bij de jachthaven beschikbaar, dan terug rijden naar het grote parkeerterrein bij tuincomplex Ons Buiten. Vanaf daar is het 10 minuten lopen.

Met de fiets:

navigeren naar ‘Jachthaven Onklaar Anker’ of de kruising Anton Schleperspad / Riekerweg. Vlak voor de jachthaven rechts het fietspad Anton Schleperspad op en rechtdoor naar NME Centrum de Oeverlanden.

Met het OV:

Vanaf bus 69 en 397 halte Anderlechtlaan loop je het natuurgebied de Oeverlanden in. Je volgt het Anton Schleperspad tot je arriveert bij het NME Centrum de Oeverlanden.

Plan de route via Google Maps